Nyheter

Bulls personal 1994

Människorna som byggde upp Bulls

Hasse Brandt har arbetat mer än 50 år på Bulls. I samband med Bulls 90-årsfirande har Hjalmar Steinsvik, ordförande och ägare, intervjuat Hasse om vår långa och framgångsrika historia. Personerna

Läs mer
Kenneth ritar

Fansen ställer upp för serieskaparna

När norska Dagbladet av utrymmesskäl sa upp Kenneth Larsens Bästis och andra serier ställde sig fansen upp. – Tråkigt att detta behövs, säger Mikael Tegebjer, Chief Business Development Officer på

Läs mer
influencer-chef

Bulls producerar Influencer Chef

Influencer Chef är en matlagningstävling där upplägget är bekant, men med nya preferenser. I detta program deltar endast influencers, med stora följarskaror och engagerade fans.

Läs mer

Spöktimmen och Huawei

En av Sveriges största poddar, Spöktimmen, lanserar nu sin Youtube-serie tillsammans med Bulls People. Samarbetspartner till Youtube-serien är teknikjätten Huawei.

Läs mer

Macanudo till Bulls

Bulls är stolta över att kunna presentera Liniers serie Macanudo som en del av sitt erbjudande. Serien handlar om den förunderliga fantasivärlden Macanudo. Här får du följa med till charmerande platser fyllda med respektlös humor.

Läs mer

Vi välkomnar Far & son

Bulls kan nu presentera Far & son som en del av vårt erbjudande. John Kovaleskis serie Far & son handlar om den ensamstående pappan Paul, hans son Anton och deras liv och äventyr.

Läs mer
Scroll to Top