Influencersamarbeten

Bulls skapar spännande samarbeten mellan influencers och företag som vill få ut sitt budskap. Tillsammans tar vi fram produkter och berättelser som bygger på influencers personliga varumärken och därmed blir både genuina och trovärdiga. Oavsett om det är tidsbegränsade kampanjer eller långsiktiga samarbeten är Bulls det självklara valet för ert varumärke och koncept.

Influencer marketing
Vi hjälper er att hitta rätt influencer för ert varumärke. Genom att matcha varumärket med rätt profil kan ni nå ut ert budskap till rätt målgrupp.

Genom influencerns stora följarskara och engagerade fans, når man sin publik på ett mer personligt och genuint sätt. Ni kan välja om ni vill nå en helt ny publik, eller förstärka närvaron i er befintliga målgrupp.

Influencer licensing
Licenssamarbete med en influencer innebär att vi kopplar ihop ert varumärke med en influencer och skapar en licensprodukt utifrån influencerns personliga varumärke. I ett licenssamarbete blir influencern varumärke, kreatör och mediekanal i ett.

Genom att hitta rätt influencer kan ni lösa utmaningar som att nå eller fördjupa en målgrupp, bredda en marknad, profilera sig samt öka uppmärksamhet och kännedom. Med stärkt varumärke och ökad försäljning som resultat.

Youtube-produktioner
Bulls producerar färdiga Youtube-serier med unika koncept. Här kan du marknadsföra ditt varumärke med hjälp av de hetaste profilerna på sociala medier. Om du vill nå ut till en ung publik är Youtube det självklara valet. Youtube är den i särklass starkaste kanalen för att påverka ett köpbeslut hos den här målgruppen.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen