Vår redaktion producerar allt från marknadsföringsmaterial till korsord och pyssel. Bulls hjälper ditt företag eller är din redaktion.

Bulls kan hjälpa er att göra sidor med korsord, serier, pyssel och horoskop. Vi erbjuder också annat featurematerial och kan hjälpa er att göra hela magasin färdiga för tryck eller digital publicering. Det kan vara korsordstidningar eller mer klassiska produkter som tv-bilagor eller magasin.

Bland våra uppdragsgivare finns hela den svenska dagspressen, magasinsförlag och bokförlag.

Vi samarbetar också med influencers och kreatörer både i Sverige och internationellt och kan bland annat hjälpa er att producera Youtube-serier eller andra kampanjer tillsammans med de största profilerna.

 
 

Kryssmagasin
Sedan vår redaktion startade 2009 producerar vi fler och fler magasin till många av Sveriges förlag. Framförallt är det kryssmagasin av bästa märke som har blivit vår grej. Veckomagasin, månadsmagasin, one-shots. You name it – we have done it.

 

Vinsthantering
Bulls vinsthanteringssystem lättar den långdragna arbetsbörda du haft med hantering av svarstalonger, vinnardragning och vinstutskick.

 
inflluencer chef

Youtube-produktioner
Bulls producerar färdiga Youtube-serier med unika koncept. Här kan du marknadsföra ditt varumärke med hjälp av de hetaste profilerna på sociala medier. Om du vill nå ut till en ung publik är Youtube det självklara valet.

Scroll to Top