Redaktionellt

Vi skräddarsyr ditt innehåll

Alla behöver innehåll i dag. Bulls gör innehåll i världsklass till såväl traditionella mediekanaler som till de nyare kanaler, där företag och varumärken talar direkt till sina kunder.

Bulls har en lång historia av samarbeten med flera av världens största mediehus och producerar och levererar uppåt 200 tidningsutgåvor varje år. Men. Det material vi producerar till er är förstås helt unikt.

På Bulls finns duktiga journalister, redaktörer och layoutare som kan hjälpa dig att göra vilken tidning som helst. Har du en idé på ett nytt magasin eller behöver hjälp med ett redan existerande, hör av dig. Naturligtvis erbjuder vi också digitala produkter och lösningar.

Vi skapar det innehåll du behöver

Alla behöver innehåll i dag. Både traditionella medier och de nyare kanaler där även företag och varumärken talar direkt till sina kunder.

Vi är din redaktion

Vår redaktion producerar allt från marknadsföringsmaterial till korsord och pyssel. Bulls hjälper ditt företag eller är din redaktion.

Färdiga innehållslösningar/features

Bulls har färdiga innehållslösningar att fylla dina sidor med, vare sig det är tidningssidor eller webbsidor.

Grafisk produktion

Bra priser, hög kvalitet och ett värdefullt prepresskunnande är nyckelord för en trycksaksköpare av i dag. Bulls Graphics är allt det.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Hedley Grönqvist

Försäljningsansvarig media, Redaktionellt

T +46 (0)8 555 206 42 | M +46 (0)70 583 31 25
E-post