Redaktionellt

Vi skräddarsyr ditt innehåll

 

Alla behöver innehåll i dag. Bulls gör innehåll i världsklass för såväl traditionella mediekanaler som för de nyare kanaler, där företag och varumärken talar direkt till sina kunder.

Bulls har en lång historia av samarbeten med flera av världens största mediehus och producerar och levererar uppåt 200 tidningsutgåvor varje år.

På Bulls finns duktiga journalister, redaktörer och layoutare som kan hjälpa dig att göra vilken tidning som helst. Har du en idé på ett nytt magasin eller behöver hjälp med ett redan existerande, hör av dig!

Naturligtvis erbjuder vi också digitala produkter och lösningar.

Vi skapar det innehåll du behöver

Alla behöver innehåll i dag, inte bara traditionella medieföretag. Bulls skapar innehåll för alla tänkbara mediekanaler. Vi har skapat innehåll i världsklass sedan 1929. 

Vi är din redaktion

Vår redaktion producerar allt från marknadsföringsmaterial till korsord och pyssel. Bulls hjälper ditt företag eller är din redaktion.

Produkter

Bulls har färdiga innehållslösningar att fylla dina sidor med. Om det är tidningssidor, webbsidor eller annonssidor spelar ingen roll.

Grafisk produktion

Bra priser, hög kvalitet och ett värdefullt prepresskunnande är nyckelord för en trycksaksköpare i dag. Bulls Graphics är allt det.

 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Scroll to Top