Carola Samuelsson

Lär känna vår medarbetare – Carola!

Carola är vår nya stjärna på ekonomiavdelningen, där hon sköter leverantörsreskontran och bokföring.

Hur länge har du jobbat på Bulls och vad gör du?
Jag har arbetat på Bulls sedan 28 februari 2021, så jag är ganska ny med andra ord. Jag har ett uppdrag som i dagsläget löper till årsskiftet. Jag är ekonomikonsult och sköter leverantörsreskontran och löpande bokföring åt Bulls dotterbolag Rights & Brands samt några av de mindre bolagen inom koncernen.

Vad är det bästa med Bulls?
Det bästa med Bulls är arbetsmiljön och alla trevliga människor. Jag gillar den familjära stämningen på kontoret. Nu jobbar jag delvis hemifrån men försöker komma in till kontoret i alla fall två dagar i veckan.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Bulls?
Alla dagar är lite olika men jag går alltid igenom inkomna fakturor och skickar till respektive ansvarig på bolaget. Jag Skickar betalfiler och ser till att inget förfaller till betalning, svarar på mail och tar hand om post.

Vad är viktigt för att göra ett bra jobb i din roll?
Man behöver vara noggrann och stresstålig för att göra ett bra jobb och såklart trivas med det man gör.

Vad gör du i sommar?
I sommar jobbar jag mest, men jag har 2 veckor ledigt. All ledig tid kommer spenderas med vår valp som flyttar in till midsommar.

Related Posts

Scroll to Top