EvsÖström

Lär känna vår medarbetare – Eva!

Eva är Bulls Central Co-ordinator och har koll på det mesta på företaget. Hon har varit på Bulls i över 25 år, i flera olika roller. Eva har en central och viktig roll, med flera ansvarsområden. När du besöker Bulls huvudkontor i Stockholm är det Eva som välkomnar dig och ser till att du får ett trevligt besök.  

Hur länge har du jobbat på Bulls och vad gör du?
Jag har arbetat på Bulls i 26 år den 7 september 2020. Jag började i receptionen och fortsatte som assistent till vår CEO Hjalmar Steinsvik. Efter det gick jag vidare till syndikatsavdelningen. Jag har också varit säljare på bildavdelningen. Sedan några år är jag nu Central co-ordinator. Bland annat jobbar jag med underhåll och utveckling av vårt ordersystem. Jag har också löpande kontakt med samtliga Bulls kontor. 

Vad är det bästa med Bulls?
Det bästa är att arbetsuppgifterna hela tiden växlar. Det är en bransch i utveckling och jag har haft turen att kunna utvecklas inom företaget.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Bulls?
En vanlig arbetsdag har jag nästan aldrig. Vad som helst kan hända eftersom jag arbetar både på huvudkontoret här i Stockholm och med övriga Bulls kontor. Dessutom är jag miljöskyddsombud här i Stockholm. 

Vad är viktigt för att göra ett bra jobb i din roll?
Det som är viktigt i min roll är att vara flexibel, nyfiken och tycka om att samarbeta. Jag har många olika arbetsuppgifter och därför är det ett stort plus att jag känner till alla delar i företaget.

Vad gör du i sommar?
I sommar ska jag stanna hemma i Stockholm och ta långa promenader i solen med min hund Mimmi, samt pyssla på balkongen.

Related Posts

Rulla till toppen