Nu söker vi medarbetare till Bulls ekonomiavdelning

Bulls är ett innovativt och internationellt 90-årigt mediaföretag med huvudkontor i eget hus på kajen vid Stockholms vackra inlopp i Nacka Strand. Vi söker nu en duktig medarbetare till vårt kompetenta och glada ekonomiteam som hanterar hela koncernens redovisnings- och ekonomiarbete.

Vi söker dig som gillar att jobba på en trevlig arbetsplats, i ett sammansvetsat team och är van att självständigt sköta ditt arbete samt gärna har tät kontakt med våra dotterbolag.

Profil

  • Ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av fakturering, kund- och leverantörsreskontra
  • Struktur, noggrannhet, servicekänsla, digitalt arbetssätt och självständighet
  • Breda kunskaper i olika digitala lösningar, ekonomisystem och rapportverktyg
  • Gärna erfarenhet från redovisningsbyrå samt dokumenthanteringssystem
  • Koncernspråket är engelska, ytterligare språk är meriterande 
  • I det löpande arbetet ingår tex hantering av leverantörsfakturor, reskontra, betalningar, avstämningar, kvittohantering samt medverkan vid utveckling av rutiner och system.

Du är välkommen med din ansökan via mail till rekrytering@bulls.se, tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är 2020-02-15

Bulls Press en familjeägd företagsgrupp och verkar som agent för redaktionellt material samt kommersiella rättigheter. Via vårt huvudkontor i Nacka Strand och våra dotterbolag representerar vi sedan 1929 internationella kreatörer och förlag i Europa. Vi arbetar med förmedling av serier, korsord och underhållningsmaterial samt agerar outsourcad redaktion. Vi förmedlar även förlagsrättigheter, grafisk service och tryck. Huvudkontoret finns i ljusa terrass lokaler vid Stockholms inlopp i Nacka Strand.

Related Posts

Scroll to Top