Bästis är en färgstark serie med igenkänningshumor. Fokus ligger på vänskap, vardagshändelser och den där speciella och ibland hänsynslösa relationen man har till sin bästa vän och rumskompis. Serien passar alla som uppskattar vass humor och läckra, livliga teckningar. En bred målgrupp, helt enkelt.

Var går gränserna för dejtingsabotage, skrämseltaktik eller att ladda upp fula bilder av sin bästis i sociala medier? Och hur mycket privatliv kan man ha när man har känt varandra sedan tre års ålder? Detta är teman som utforskas i serien Bästis.

Bästis tummen upp

Att bästisarna Marthe och Kenneth fortsätter hänga med varandra, trots flera fall av illojalt beteende, är inte så konstigt. En mix av bittra minnen, konflikter, internhumor och en närapå oförklarlig kemi binder dem samman i en trots allt ganska väl fungerande relation.

Kenneth och Marthe är 20+ och deras ständigt retsamma jargong resulterar i vardagliga utmaningar med hög igenkänningsfaktor. I Bästis får vi vara med om allt från det första mötet, barndomen, tonårstiden och även ålderdomen som skymtar någonstans borta i horisonten. På så sätt läggs pusselbitarna i en livslång vänskap som sätts på prov gång på gång.

BÄSTIS

© Kenneth Larsen /distr. Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen