Om oss

Bulls – innehåll och varumärken i världsklass sedan 1929. Bulls är företaget som aldrig givit upp kampen för det trovärdiga innehållet och de sagolika historierna.

Vi skräddarsyr innehåll och redaktionella lösningar för varje kund, letar upp det bästa materialet och ser till att det publiceras runt om i världen. Det är vår redaktionella sida. Vi tror på berättelsernas och innehållets förmåga att förändra.

I själen är vi ett familjeföretag, med familjen Steinsvik som tillsammans med ett härligt team av storytellers och specialister driver Bulls sedan tre generationer. På huvudkontoret i Stockholm och hos våra dotterbolag och agenter i resten av världen är drivkraften att hitta det innehåll som gör våra kunder unika och hjälper dem att nå ut.

Globaliseringens och den digitala transformationens tempo präglar vår vardag. Våra snabba redaktörer utvecklar flexibla och färdiga redaktionella produkter. Där kombinerar vi unikt innehåll, digital teknik, gamification och läsarinteraktion med material för tryckt publicering, sömlöst integrerat med kundens publikation och marknadsföring.

Hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Rulla till toppen