Magasin, kundtidningar & färdiga sidor

Alla behöver innehåll idag. Vi producerar magasin, kundtidningar och färdiga sidor både för print och digitala medier. Bulls har en lång historia av samarbeten med flera av världens största mediehus. Materialet vi producerar är förstås helt unikt. Bland våra uppdragsgivare finns hela den svenska dagspressen, magasinförlag och bokförlag.

Digital publicering och print

Vare sig du är ute efter en enskild korsordssida, bilagor till din e-tidning eller är intresserad av ett tryckt magasin, kan Bulls hjälpa dig med färdigt material till både digital publicering och print. Vi levererar det innehåll du önskar – korsord, serier, pyssel, väderprognoser eller varför inte en blandning?

Vi digitaliserar även material från er papperstidning, om du vill erbjuda dina digitala läsare samma material. Vi levererar även annat material till e-tidningen, som endast digitala läsare får tillgång till. Extramaterial uppskattas av dina prenumeranter.

Magasin

Sedan vår redaktion startade 2009 producerar vi fler och fler magasin till många av Sveriges förlag. Framförallt är det kryssmagasin som har blivit vårt signum.

Kundtidning

En kundtidning stärker relationen med målgruppen och får den att spendera tid med ditt varumärke – ett utmärkt sätt att skapa värde för både kund och varumärke. Vi sköter processen hela vägen till tryck.

Färdiga sidor

Vi kan också erbjuda paket med färdiga sidor, om du letar efter något extra att erbjuda läsarna vid en speciell årstid eller liknande. Detta är mycket populärt hos våra kunder inför både sommar- och julledigheten.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen