Underhållande innehåll

Korsord & spel

För nyhetsbrev, kundklubb & webb

”Our new puzzle and games portal is incredibly popular, with a high average time spent per visit. In addition to this, it has proven to be an attractive advertising space.”

Lotte Malmgren, COOP/Samvirke

Skapa engagemang hos dina kunder

Innehåll som underhåller och engagerar. Vi tar snabbt fram en lösning med spel för dina olika kanaler och kampanjer. Lägg enkelt till i nyhetsbrev, kundklubb, på hemsidan etc. Öka lojalitet, engagemang och låt varje kund spendera mer tid i dina kanaler.

Välj de spel som passar din målgrupp

Stort urval av intelligenta leisure games med olika svårighetsgrad. Till exempel korsord, ordspel, quiz och bildmemo. Alla dina spel utformas med ditt företags varumärke, nyckelord och bilder.

Aktiveringar och kampanjer

Bjud automatiskt in till interaktion med Highscore-listor och dela-funktion för sociala medier. Integrerade funktioner som Call-to actions, kampanjer, formulär registrering, låter dina kunder registrera sig för nyhetsbrev eller återkoppling på ett naturligt sätt.

Lägg till tävlingar och skräddarsydda korsord

Koppla en tävling till dina spel. Du får en lösning med formulär för registrering, ett bra tillfälle för interaktion och att exponera dina varumärken. Vi tar även hand om vinsthanteringen.

Dessutom tar vi snabbt fram helt skräddarsydda korsord, memos och quiz med ditt företags egna värdeord och budskap.

Lägg till konvertering och funktioner, läs kund-case nedan.

In the attention economy, content is currency, and engagement is wealth.”

FORBES 2021

Bulls spelportal

 

Underhållande innehåll för alla kanaler och plattformar

Lyft in intresseskapande innehåll och skapa mer interaktion i alla kanaler. Spelen är anpassade för samtliga online format och länkas enkelt mellan olika aktiveringar och medier. Automatisk uppdatering för återkommande och regelbundna besök. Vi gör även produkter för print.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

James Eliasson

Managing Director, Bulls Graphics

T +46 (0)35 14 41 75 | M +46 70 594 41 50
E-post

  • Nyhetsbrev

  • Kund och lojalitets-klubbar

  • Kampanj och landningssidor

  • Sociala medier

  • Hemsida
  • Kundtidningar, print
  • Appar / webb
  • Event och mässor
  • Butiksaktiviteter

Så enkelt får du din spelportal

Få en unik lösning i 4 snabba steg, där vi ser till att du får det content som passar dina kunder och ger dem värde. Vi erbjuder flexibla prismodeller. Exempelvis målbaserad prissättning, kampanjpaket och SAAS/prenumeration.

Fyra enkla steg till din spelportal

Datadrivna insikter

Utifrån säker, neutraliserad data i din dashboard lär du känna kunderna bättre. Ta del av analyser och support från oss, vi föreslår gärna anpassningar och nya aktiveringar baserat på resultat. Samt med inspiration från vår internationella kundbas på fyra kontinenter.

Case Coop DK

Danmarks största livsmedelskedja

case Coop spelportal

Brief

Coop Denmark har en stor och etablerad kundkrets och arbetar sedan länge med innehåll. Coop letade efter underhållande content för att bjuda in fler att ta del av deras hemsida och besöka den oftare.

Lösning

Utifrån Coops målsättning skapade vi en spelportal till Coops hemsida. Den lanserades via ett paket med annons, push, korsord i kundtidningen och länkar till spelen i nyhetsbrevet.

Resultat

Kampanjen var framgångsrik från start och har fortsatt ihållande effekt.

  • CTR, hela 10% klickade sig igenom på första nyhetsbrevet, med konvertering från passiv mailadress till aktiv besökare.

  • Retention, återvändandet 10-faldigades snabbt med besökare som gick in på hemsidan från två gånger per månad till 5 gånger per vecka. Med automatiska dagliga uppdatering fanns det alltid något nytt att spela .

  • Engagemanget fortsatte öka stadigt i såväl interaktion som ökad trafik.

  • Spenderad tid är mycket hög med 8.5 minuter dagligen, här bidrar särskilt de brandade korsorden till att kunderna stannar länge på sajten.

  • Spelen har även hjälpt till att driva trafik till såväl interna kampanjer som annonser från tredje part.

Framåt

Coops spelportal är idag en naturlig del av innehållsstrategin. Vi säkerställer att upplevelsen följer besökarnas preferenser genom att följa datan och iterativt utveckla finjustera innehållet. Tex i spelens svårighetsgrad samt testa om ett nytt spel är populärt.

Hör av dig till oss

Vi hjälper gärna till att ta fram innehåll för dina marknadsaktiviteter.

Registrera för info och nyhetsbrev

Engagerande spel

Kontakt
 
Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!


James Eliasson
Managing Director, Bulls Graphics

 M +46 70 594 41 50
E-post

Rulla till toppen