Vill du få din målgrupps uppmärksamhet och samtidigt aktivera den? Då har vi ett tips till dig: skräddarsydda annonskryss anpassade för din målgrupp.

Kryssen får kunden att stanna upp, vilket gör att du som avsändare når ut med ditt budskap. Annonsen exponeras under lång tid och läsaren bläddrar inte bara förbi.

Vi hjälper dig hela vägen

Med skräddarsydda kryss finns oändliga möjligheter: du väljer innehållet, vi anpassar bilder, nycklar och kryssets utseende för att det ska passa din målgrupp, ditt varumärke och budskap. Kanske har du egna bilder som du vill att vi lägger in i krysset? Om inte så tar du hjälp av oss så föreslår vi passande bilder utifrån dina önskemål. Här kan du testa ett skräddarsytt annonskryss.

Fatta datadrivna beslut

Vill du ta det till nästa nivå kan du bjuda dina kunder på en digital spelportal med varumärkesanpassade annonskryss tillsammans med andra roliga utmaningar. Vårt verktyg för dataanalys hjälper dig att fatta rätt beslut om innehållet i portalen och våra säljare stöttar dig för att du ska kunna maximera effekten av din kampanj. 

Vinsthantering

Vill du koppla en tävling till ditt varumärkesanpassade annonskryss? Inga problem. Bulls kan hjälpa dig med hela vinsthanteringen eller genom att länka till din landningsida med tävlingsinformation från krysset. Här kan du läsa mer om våra tjänster kring vinsthantering.

Det mesta är möjligt, så tveka inte att kontakta oss på Bulls för att förverkliga din idé.

Läs mer om hur du kan använda skräddarsydda kryss.

Låter det intressant med ett eget annonskryss?

Kontakta våra säljare idag för att komma igång med din kampanj.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

James Eliasson

Managing Director, Bulls Graphics

T +46 (0)35 14 41 75 | M +46 70 594 41 50
E-post

Rulla till toppen