Crock

I serien Crock lever en grupp otursförföljda legionärer tillsammans i ett fort mitt ute i öknen under kommendanten Vermin P. Crocks, en tyrannisk ledare som är känd för att hänga upp folk i tummarna för det minsta lilla misstag de har råkat begå.

Crock skildrar de öden och äventyr Vermin P. Crock och hans manskap möter i sin omänskligt hårda ökentillvaro. Det geniala i Crockstripparna är att man lyckas vända upp och ner på alla vedertagna uppfattningar om främlingslegionen.

Crock introducerades nyligen som en del av Universal Studios nöjesfält “Island of Adventure,” I Orlando, Florida, där Crocks fort vid sidan av andra företeelser ur seriernas värld utgör en av huvudattraktionerna och kan beskådas i tredimensionella exponeringar.

Crock skapades 1975 av Bill Rechin, Don Wilder och Brant Parker som en parodi på den klassiska serien om främlingslegionen, Beau Geste, och utvecklade sig till en enormt populär långkörare. Crock publiceras idag i över 200 tidningar och har utgivits tio gånger i bokform.

© King Features Syndicate/distr. Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen