Far & son

Far & son är en serie om relationen mellan far och son. Vi får följa Paul i hans liv som ensamstående pappa till Anton. Det är tokiga upptåg och Anton som försöker att förstå världen. Paul försöker oftast bara hänga med och undvika katastrofer, men det förekommer även kärleksfulla stunder.

John Kovaleskis humoristiska teckningar och varma berättande gör också att den passar många. Även läsaren utan barn känner igen sig och kan skratta.

Det är lätt att känna igen sig i, och fatta sympati för Paul. Anton är tillgiven men också en kreativ och krävande unge. Paul är tärd av föräldraskapet men älskar sin son över allt annat. Anton är kreativ och experimenterar gärna, ofta utan inblandning av sunt förnuft. Hans vokabulär består av ba, ba! och ba? Ett språk som bara familjen förstår.

John Kovaleski bor i Pennsylvania. Han har jobbat som alltifrån guide på segway till mystery shopper på Chuck E. cheese, men ingenting har han uppskattat så mycket som att vara pappa: ”dåligt betalt, men stora fördelar”.

Redan som barn drömde John om att bli serietecknare och drömmen gick i uppfyllelse när han gjorde kultfavoriten Bo Nanas.

John började göra Far & son under sin konstvetenskapliga utbildning, Master of fine arts degree. Samtidigt var han lärare i konst och film på ett college och jobbade som frilansande humortecknare.

© King Features Syndicate/distr. Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen