Alla behöver innehåll idag. Vi producerar färdiga sidor och magasin som är redo att publiceras, både för print och digitala medier. Bulls har en lång historia av samarbeten med flera av världens största mediehus. Materialet vi producerar är förstås helt unikt. Bland våra uppdragsgivare finns hela den svenska dagspressen, magasinförlag och bokförlag.

Digitalt 
Bulls levererar material som är färdigt och redo att publiceras digitalt. Detta kan vara e-bonussidor eller bilagor till din e-tidning. Fördelen med e-bonussidor är att det ökar användningen av din e-tidning. Innehåll som korsord och sudoku är ofta omtyckt av läsarna.

Vi digitaliserar material från er papperstidning, om du vill erbjuda era digitala läsare samma material. Vi levererar även annat material till e-tidningen, som endast digitala läsare får tillgång till. Extramaterial uppskattas av dina prenumeranter.

Print 
Vare sig du är ute efter en enskild korsordssida eller är intresserad av ett tryckt magasin, kan Bulls hjälpa dig med färdigt material till print. Vi levererar färdiga sidor med det innehåll du önskar, korsord, serier, pyssel, väderprognoser eller varför inte en blandning.

Vi kan också erbjuda paket med färdiga sidor, om du letar efter något extra att erbjuda läsarna vid en speciell årstid eller liknande. Detta är mycket populärt för våra kunder inför både sommar- och julledigheten.

Sedan vår redaktion startade 2009 producerar vi fler och fler magasin till många av Sveriges förlag. Framförallt är det kryssmagasin av bästa märke som har blivit vårt signum.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71 | M +46 (0)70 512 39 99
E-post

Scroll to Top