Medelålders plus

Medelålders Plus är en serie om livet. Den handlar om hur man hanterar vardagen när man inte längre arbetar.

Medelålders Plus handlar om relationer till varandra i ett långt äktenskap, relationer till vuxna barn och till vänner. Hur hanterar man livet när man inte längre är ung utan börjar bli gammal? Hur ser man i den situationen på vardagens små förtretligheter och glädjeämnen.

Sven-Bertil Bärnarp har en del av svaren i sin humoristiska serie Medelålders Plus. Den är inte självbiografisk men Sven-Bertil tillhör själv kategorin som blivit seriens titel. Även om humorn lyser starkt kring serien är den eftertänksam och har en allvarlig underton som uppskattas över generationsgränserna.

Medelålders Plus har fått mycket uppmärksamhet. Förutom daglig publicering i Dagens Nyheter och ett antal andra tidningar, har den prisats vid den internationella seriefestivalen i finska Kemi för några år sedan och uppmärksammats i SVT:s kulturprogram Eftersnack.

Medelålders Plus vinner stort på sin humor och det breda persongalleriet. Förutom det medelålders gifta paret får vi bland andra möta deras två barn, Emma och Sebastian. Barnbarn och svärföräldrar, vänner och bekanta. Så följ med in i den värld där man hittar den kanske mest trogna läsargruppen för dagspressen – medelålders plusgenerationen.

© Bärnarp/distr. by Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen