Singelliv

Serien Singelliv tecknas av Charlotte Helgeland och handlar om ett gäng kvinnor som lever ett modernt, omtumlande kvinnoliv med alla krav på att räcka till. I en tid där många lever ensamma, är det lätt att känna igen de humoristiska betraktelserna av enskilda kvinnors liv, glädjeämnen och frustrationer.

Singelliv vann publikens pris i en serietävling anordnad av den norska tidningen Dagbladet 2007. En annan Oslotidning, Verdens Gang var snabba och köpte Singelliv till sin söndagsbilaga där den snart blev populär. Idag går Singelliv i flera norska dagstidningar.

Singelliv har även publicerats i serietidningen Larson och utgivits som julalbum.

Charlotte skildrar träffsäkert singellivet med vänninor, barn, jobb, pengar och hur man undgår de största idioterna hos det motsatta könet – och inte minst lusten till livslång hängiven kärlek.

Humorn i Singelliv visar insikt i de frustrerade men hoppfulla kvinnornas vardag. Singelliv är en uppfriskande kontrast mot de mängder av serier som har ett manligt perspektiv. Serien frambringar många igenkännande fniss och skratt från kvinnor (och de män som känner och älskar dem).

© Charlotte Helgeland/Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen