Träsket

Serien Träsket visar samhället från botten, d v s träskbotten! Vi får följa Träskets invånares glädjeämnen och vedermödor – både ovanför och under vattenytan. Ett liv inte olikt vårt eget – bara lite blötare och sumpigare. Träsket är en värld fylld av underliga och roliga figurer. Det är grodor, råttor och fåglar av allehanda slag. Träsket är ett nedslag i ett jordnära samhälle där invånarna slåss för tillvaron i en alltmer komplex värld

Naturligtvis står varje träskinnevånare ut från mängden, men de har alla sin egen unika historia, från den minste till den störste och för var och en betyder liv något olika. För Ding Anka, innebär det att utövandet av hans livslånga mål att lyckas flyga. För flugorna är det att hitta nästa komocka. För Krokodilen är det lära sig att tolerera hans irriterande fågelväns nit att plocka insekter och Mort, en oskyldig tonårsgroda handlar det om att försöka hitta var han passar in en rörig värld.

Träsket, eller Swamp som den heter i original, är en australiensisk serie baserad på de djur man kan finna i Australiens träskmarker. Tecknaren Gary Clark fick sin inspiration av träskmarkerna utanför Brisbane där han växte upp i början av sextiotalet. I dag översätts serien till sju språk och publiceras i Australien, Nya Zeeland, Brasilien och i Europa.

© Swamp Productions/distr. Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen