Ursäkta röran

Serien Ursäkta röran, eller Pardon My Planet som den heter i original, är en visuell skildring mänskliga idiotin, en hyllning av det mörka och ljusa vi alla har i oss. Denna illmariga serie och skämtruta kikar under täcket på tabun och målar ett ”Smiley” på dess ovansida.

Skickligt balanserar den på gränsen till det politiskt inkorrekta. Ursäkta röran ger oss en nyfiken glimt på det mänskliga psyket. Tecknaren Vic Lee vrider och vänder i Ursäkta röran på ett brett register av ämnen, domstolar, äktenskap, födelse, död, livet däremellan inkluderande läkare, advokater och pubertet. Undvikande det dumma och säkra är Ursäkta röran en serie för dagens välutbildade läsare. Serien finner humor i allt som gör oss osäkra och obekväma samt ger en känsla av att det finns lösningar i våra nyckfulla liv. Lösningen ligger oftast i ett gott skratt.

Norris & Jesse Jane, våra huvudpersoner, är sambos som dagligen ställs inför nya utmaningar med en känsla av både hopp, förtvivlan och panik

Om det finns intelligent liv i universum får vi bara hoppas att de förlåter oss våra tillkortakommanden och hyllar vår anda.

© King Features Syndicate/distr. Bulls

Prover

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Rulla till toppen