Dolda Utsikter

Historien bakom Dolda Utsikter

Dolda Utsikter är ett spännande spel som går ut på att gissa vad eller vem det är på en bild som avslöjas bit för bit. Ett roligt och beroendeframkallande spel.

Spelet Dolda Utsikter går ut på att så snabbt som möjligt identifiera vad bilden i spelet föreställer. Ju mer tid som går, desto enklare blir det att se vad bilden föreställer. Bilderna i Dolda Utsikter kan föreställa vad som helst, det kan vara ansikten på kända personer, bilmodeller, loggor och så vidare. 

Det är lätt att förstå, men inte alltid lätt att lösa. Dolda utsikter bygger på ett gammalt spel som Bulls har vidareutvecklat och gjort snyggare, roligare och med mer funktioner.

Mikael Tegebjer, nu vice VD, var den på Bulls som ledde utvecklingen av spelet. Han blev inspirerad av ett gammalt svenskt underhållningsprogram som hette Vem vet var? I programmet fanns ett inslag där något sakta avslöjades och man skulle gissa vad det var. 

– Jag gillade grundidén och tyckte det saknades ett spel som Dolda Utsikter på marknaden idag, därför utvecklade vi det, säger Mikael Tegebjer.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen