Kryssa med humor, en perfekt match

Första numret av Kryssa med humor gavs ut i slutet av förra året. Tidningen blev snabbt populär och det producerades fler nummer. Att korsord och humor är en “perfect match”, är ingenting nytt. 

– Korsord ger många “aha”-upplevelelser och är roligt på ett fyndigt och ordvitsigt sätt, säger Viktor Lindevall, redaktör för tidningen.

Magasinet Kryssa med humor är ett samarbete mellan Bulls och Egmont. Viktor Lindevall och Christoffer Ferdinandsson är redaktörerna bakom tidningen. Tillsammans med några korsordskonstruktörer skapar de tidningen som innehåller mycket humor och värme. 

– Vi försöker få till en bra mix mellan svensk och internationell humor och ta med både gammalt och nytt. På så sätt hoppas vi att det ska finnas något kul för alla och att man samtidigt kan få chansen att få upp ögonen för något nytt i humorsammanhang, säger Christoffer.

Christoffer berättar att en del teman är återkommande i tidningen och finns med i alla nummer, men att stora delar förändras för varje nummer. 

Det har hittills kommit ut fyra nummer av Kryssa med humor och nu jobbar Viktor och Christoffer med ett femte och sjätte nummer. 

– Inspirationen kommer från allt ifrån poddar till tv-program. Vi blandar aktuell humor med klassiska revyer. Vi försöker också ha med både män och kvinnor, i alla åldrar, säger Viktor. 

Nästa nummer av Kryssa med humor finns i butik den 8 juli.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen