Bulls auktioner för Musikhjälpen 2020

Vi är med och stöttar Musikhjälpen och årets viktiga tema: Ingen människa ska lämnas utan vård. Vi auktionerar ut en skräddarsydd korsordstidning, samt en egen seriefigur i Kenneth Larsens serie, Bästis. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och deras arbete.

30 exemplar av skräddarsydd korsordstidning
Har du drömt om att vara på omslaget till en tidning? Nu har du chansen.

Vi skapar en unik korsordstidning som handlar om vad du vill. Det kan vara om dig och din familj, din hobby, ditt husdjur eller något helt annat.

Du får en unik korsordstidning på 8 sidor med dina bilder, teman och bildord. Vi på Bulls är väldigt flexibla och tillsammans med dig gör vi ett unikt magasin där du får breda ut dig. Du får 30 exemplar av din unika korsordstidning att ge bort till vänner, familj eller kunder.

Detta är en perfekt produkt som passar såväl privatpersoner som företag. Varför inte göra en tidning om ditt företag och ge till medarbetarna? Eller kanske en rolig grej till bröllopsparet eller födelsedagsbarnet?

Möjligheterna är oändliga! Här hittar du auktionen.


Bli en seriefigur
Få din egen seriefigur i en av Sveriges bästa seriestrippar, Bästis. Förutom att seriefiguren får vara med i en stripp i tidningen så får du dessutom får du en signerad print av strippen.

Kenneth Larsen gör en seriefigur baserad på dig, som sedan får vara med i en stripp i tidningen. Strippen kommer att publiceras i alla tidningar där Bästis finns.

Bästis går i Örnsköldsviks Allehanda, Tidningen Ångermanland, Gefle Dagblad, Ljusnan, Ljusdals-Posten, Hudiksvalls Tidning, Söderhamns-Kuriren, Länstidningen Södertälje, Norrtelje Tidning, Sala Allehanda, Sundsvalls Tidning, VLT, Östersunds-Posten, Östersunds-Posten, Sydöstran, Falu Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Mora Tidning och Södra Dalarnas tidning.

Related Posts

Rulla till toppen