Bulls medarbetare spår 2021 – Christoffer

Näst på tur att spå 2021 är Christoffer. Han har arbetat på Bulls i två år och är korsordsredaktör. Christoffer är en stämningshöjare på Bulls och kommer ofta med intressanta spaningar, därför känns det som en självklarhet att han spår nästa år.

Vad ser du mest fram emot 2021?
Månaden februari. Rent kalendermässigt är februari 2021 den perfekta månaden. Kolla själv om du inte tror mig! Bortsett från det ser jag fram emot att coronavaccinet kommer, att jag får träffa kollegor och familj mer, samt fira min dotters ettårsdag.

Vad blir trendigt? 
Att sakna självinsikt. De senaste åren har det varit status att kunna se sig själv utifrån. Nu har pendeln svängt. Efter månader av hemmajobbande och efter att enbart ha umgåtts med våra närmaste är vi dåligt tränade på att känna in hur vi själva framstår. Och de flesta av oss kommer att gilla att inte behöva tänka på hur man framstår. “Men jag sa ju bara” blir det vanligaste citatet 2021. 

Vad slutar vi med 2021?
Covid-19. Och när vi har slutat med Covid-19 kommer vi sluta med framtidsspaningar. Detta bränsle som håller 90% av alla poddar vid liv har väl spelat ut sin roll nu, eller?

Vad blir årets stora happening?
Ett offentligt kramevenemang som kommer gå av stapeln i hela landet när det har konstaterats att vi får kramas igen.

Vilken hobby kommer vara trendig 2021?
Skapande i olika former. Under pandemin har passiva nöjen skjutit i höjden, men nu är vi trötta på att bara vara åskådare. Nu vill vi delta. Nu vill vi inte bara titta på. Nu vill vi delta. Nu vill vi skapa!

Vad blir årets stora nyhetshändelse 2021?
Förutom de uppenbara coronavaccinsrubrikerna kommer en stor grej vara att Zlatan spelar i landslaget igen. För så blir det! 

Har du något nyårslöfte?
Mitt löfte är att ha självdistans och hålla social distans. Jag antar att det sistnämnda löftet kommer att vara viktigast att hålla. Åtminstone ett litet tag till.

Related Posts

Rulla till toppen