Jeanette Renman

Bulls medarbetare spår 2021 – Jeanette

Jeanette jobbar på redaktionen på Bulls och är korsordsredaktör. Hon är språkvetare och med i Mensa – hon är alltså både expert på språk och har högt IQ. Nu är det dags för Jeanette att axla rollen som spådam och sia om framtiden.

Vad ser du mest fram emot 2021? 
När jag får resa för att träffa familjen igen. Norrland känns som ett annat land just nu, jag minns knappt när jag var utanför kommungränsen senast. Jag längtar efter långa kramar med människor jag saknar, oavsett om de bor i närheten eller i andra landsändar.

Vad blir trendigt? 
Jag tror det finns två möjligheter. Dels att världen blir mer digital, att allt kommer gå lösa hemifrån med dator och mobil. Och dels att vi kan uppskatta det analoga mer. Jag har lärt mig att uppskatta ledig tid hemma på ett annat sätt, att kunna gå ut i naturen och sitta på en sten i skogen och dricka kaffe. Utan att lägga upp det på sociala medier! 

Vad slutar vi med 2021? 
Att säga “i dessa tider”, och att prata om “coronaavstånd” eftersom det kommer att bli normalt att hålla fysisk distans till andra.

Vad blir årets stora happening? 
När vaccinet kommer. Även om det nog dröjer en bit in på året innan det är tillgängligt för alla. 

Vilken hobby kommer vara trendig 2021?
Handarbete och att odla växter hemma, sånt man kan sysselsätta sig med hemma och känna att det ger något. Och sånt som får ta tid, det känns som vi har mer av det nu.  

Vad blir årets stora nyhetshändelse 2021? 
Vaccinet. Sedan tror jag att det är året då prins Charles tar över efter drottning Elizabeth i Storbritannien. 

Har du något nyårslöfte?
Det är länge sedan jag gav riktiga nyårslöften, men jag lovade mig senaste nyåret att vara snäll mot mig själv och det kommer jag göra nu också. I det kan ingå både att träna mer eller att äta efterrätt oftare, men även att prata med mig själv som jag pratar med mina vänner. Mer omtanke, mindre kritik.

Related Posts

Rulla till toppen