Skärmdumpar från Healthy familys appappen

Healthy Family i samarbete med Aftonbladet

Tack vare Bulls har appen Healthy Family Sweden funnits tillgänglig för Aftonbladets pluskunder under sommaren. Till hösten kommer en bredare publik få möjlighet att testa den.

Healthy Family är något helt unikt. Vi är stolta över att tillsammans med Aftonbladet och Healthy Family kunna hjälpa familjer i vardagen.

Mikael Tegebjer, Chief Business Development Officer på Bulls.

Healthy Family är en app som hjälper familjer att skapa en mer hälsosam livsstil.

Med hjälp av Healthy familys utmaningar kommer familjen igång med inspirerande träning och kloka kostval. Samtidigt får man ny kunskap och råd om hur man kan hantera livspusslet i vardagen.

–Healthy Family är något helt unikt. Vi är stolta över att tillsammans med Aftonbladet och Healthy Family kunna hjälpa familjer i vardagen, säger Mikael Tegebjer, Chief Business Development Officer på Bulls.

Bygger på forskning

Healthy Family är uppbyggd i olika nivåer som ger familjen nya utmaningar efter hand. All information är samlad på ett och samma ställe och därför lätt att hitta. Perfekt för en barnfamilj som har svårt att få tiden att räcka till.

– Det här är verkligen en tjänst i tiden. Healthy Family är inte bara inspirerande och rolig. Innehållet och utmaningarna ger familjen något att samlas kring, något som är väl så viktigt i dag, säger Mikael Tegebjer.

Allt innehåll bygger på vetenskapliga studier och forskning. Med hjälp av experter har Healthy Family utformat utmaningar anpassade för familjer som önskar att ta ett kliv mot en hälsosammare livsstil.

Barn som är uppvuxna med regelbundna måltider, fysisk aktivitet och som känner sig sedda, tar detta vidare när de själva skapar familj. Fint eller hur!

Helena Steinsvik, grundare av Healthy Family.

Det är aldrig för sent att förändra sina vanor. Detta är Healthy Familys fasta övertygelse. När en familj bestämt sig för att ändra sina rutiner finns Healthy Family där med kunskap och konkreta tips på hur man kan gå till väga. Barn gör inte som föräldrarna säger, de gör som föräldrarna gör.

– Barn som är uppvuxna med regelbundna måltider, fysisk aktivitet och som känner sig sedda, tar detta vidare när de själva skapar familj. Fint eller hur!, säger Helena Steinsvik, grundare av Healthy Family.  

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen