Nu lanseras Healthy Family!

Bulls är stolta att presentera Healthy Family – en hälsoapp för hela familjen. Idag lanseras tjänsten tillsammans med Aftonbladet Plus.

Healthy Family är en app som guidar familjen att tillsammans uppnå en hållbar livsstil på ett kul och unikt sätt. Vi är stolta över att Healthy Family valt Bulls som sin exklusiva agent globalt.

Appen är utformad för att familjen på ett enkelt sätt ska göra hälsosammare val. Vad som gör tjänsten helt unik är att man använder appen gemensamt istället för individuellt, vilket ger en helt annan kraft till att skapa nya hållbara vanor.

Innehållet i appen bygger på vetenskapliga grunder. Helena Steinsvik har 20 års erfarenhet som legitimerad sjukgymnast med inriktning på livsstilsförändring, övervikt och fetma för barn och vuxna och har tillsammans med sitt team gjort mycket research med målet att skapa en app som ska hjälpa familjer att förändra sin hälsa i grunden.

– Vi såg ett behov av att få en möjlighet att hitta all information samlad på ett och samma ställe hos familjer som ville göra en hållbar förändring, säger Helena Steinsvik, grundare av Healthy Family Sweden.

Appen innehåller varierande träningspass, recept, motivation och vägledning om hur man når sitt mål på ett strukturerat och motiverande sätt. Innehållet i appen inkluderar alla delar av vår hälsa, både kost, träning och sinne.

Nu översätts appen till flera språk för kommande samarbeten, men första lanseringen sker i Sverige.

– Vi ser att det finns ett stort intresse för Healthy Family, det ligger precis rätt i tiden. Idag finns det ingen liknande app som riktar sig till hela familjen och det finns stor potential i Sverige, men även på andra marknader, säger Katrin Roughton, Chief Project Officer, Bulls.

Läs mer om Healthy Family på deras hemsida, eller följ dem på sociala medier.

Registrera dig för Healthy Family här.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen