Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer – ny vice VD på Bulls

I och med att Bulls globala satsning växer utnämns Mikael Tegebjer till vice VD på Bulls. Han efterträder Margareta Steinsvik som blir VD för Bulls Holding.

– Det ska bli kul att ta den svenska modellen till andra marknader, säger Mikael Tegebjer. 

Sedan 1929 har Bulls producerat och sålt innehåll till de flesta mediehus i Norden och Tyskland. För drygt 10 år sedan tog man ytterligare ett steg i Sverige och är i dag landets ledandemagasinproducent i sitt segment.– Sedan Mikael började på Bulls har han drivit på utvecklingen av både vår affär och vårt erbjudande. Han har varit en nyckelperson i att utveckla Bulls till en modern och digitalt baserad global leverantör av både digitalt och tryckt innehåll. Därför känns det naturligt att han tar steget till vice VD, säger Tord Steinsvik, VD på Bulls. 

I den nya rollen kommer Mikael Tegebjer att fokusera på att utveckla affärsverksamheten i Bulls Global, tillsammans med säljarna på våra olika marknader.

– Det är ett spännande uppdrag och en utmaning som jag ser fram emot med lika delar respekt och glädje, säger Mikael Tegebjer.

Förstärker säljleden i Danmark

Mikael Tegebjer kommer till en början att lägga mycket fokus på att stärka Bulls position på den danska marknaden. I och med den här utnämningen blir han även  Filialbestyrer för Bulls Danmark, där vi också förstärker i säljleden. 

– I Danmark har vi en stabilposition på marknaden men är kvar i Bulls traditionella affär och har inte riktigt kommit loss de senaste åren, det är hög tid att göra mediehusen varse om vad Bulls har att erbjuda, säger Mikael Tegebjer. 

Som Editor-in-Chief och Chief Business Development Officer har Mikael under drygt 11 år byggt upp Bulls redaktion samt drivit affärs- och produktutvecklingen. När Mikael började på Bulls 2009, bestod redaktionen av 2 personer. I dag levererar den 15 personer starka redaktionen innehåll i världsklass till mediehus och företag över hela Europa. Bulls har under de här åren gått från rättighetsförsäljning till att leverera färdiga redaktionella lösningar samt tjänster inom både tryckt och digital media.

– Det ska bli kul att få ut Bulls svenska modell på alla våra marknader. Vi ser tendenser till det redan nu och jag tror vi kommer att lyckas, säger Mikael Tegebjer. 

Digitaliseringen går vidare

På Bulls redaktion i Stockholm gör man inte bara korsord och spel, man producerar även hela magasin och annat färdigt material. Bland kunderna märks Aftonbladet, Egmont, Stampen, NTM, Gota Media och det norska förlaget Orage.

Den traditionella affären är i print, men sedan ett decennium har Bulls valt att fokusera på den digitala utvecklingen. Allt Bulls producerar i dag kan publiceras både online och i print. 

– Bulls har alltid haft kundens bästa i fokus och så ska det förbli. Med Mikael som vice VD känner jag mig trygg. Med honom vid rodret bredvid mig, kommer vår organisation att växa, bli ännu bättre och fortsätta vara ledande inom vårt område, säger Tord Steinsvik.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen