Värsta Pappan blir Norra Hallands nya seriestripp

Norra Halland gör om seriesidan och presenterar en ny serie från Bulls. 

Värsta Pappan handlar om en pappa, som inte alltid orkar med att uppfostra helt enligt boken. Även om han förstås vill vara den bästa – den andra betydelsen av “värsta” – förstås.

Många föräldrar kan nog känna igen sig i frustrationen, men också få ett och annat tips. Låt säga att lösningarna kanske inte alltid har barnens bästa i fokus. Allt som oftast är målet att livet ska bli så enkelt som möjligt för pappan. Vi får följa med i vardagliga situationer som pappan löser på kreativa, roliga och utmanande sätt. 

– Värsta Pappan började med att jag ville göra något helt nytt, något annorlunda och mer rufft. Något som inte är i mitt vanliga manér, men sen blev det min stil ändå, det var bara figurerna som blev väldigt enkla, säger Anders Parsmo. 

Tecknandet började tidigt

Anders Parsmo har tecknat serier sedan han var 5 år gammal. Fem år senare fick han sin första serie, Den tänkande masken, publicerad.

Även om Anders själv är pappa är serien inte självbiografisk. 

– Det är mer minnen av hur det kunde vara när man skulle sätta på dem kläder eller tvinga dem att äta något de inte gillade och så vidare, säger Anders. 

Anders Parsmo är gift, har två snart vuxna barn och bor i Enskede. Parsmo har tecknat på heltid sedan 1998. Många satir-rutor på aktuella händelser har det blivit, men även serier, reklam och kommunikation. Han älskar att gå på bio och konsumerar stora mängder musik och Coca Cola.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen