Vi välkomnar Far & son

Bulls kan nu presentera Far & son som en del av vårt erbjudande. John Kovaleskis serie Far & son handlar om den ensamstående pappan Paul, hans son Anton och deras liv och äventyr.

John Kovaleski & son.

Anton är kreativ och experimenterar gärna – ofta utan inblandning av sunt förnuft. Hans standardvokabulär är Ba, ba! och ba? Detta språk är det bara Paul och den övriga familjen som förstår.

Far & son är en fin skildring av en frånskild förälder och hans barn som tillsammans upplever vardagens små mysterier. Serien ligger lika rätt i tiden som den borde göra på varje dagstidnings seriesida.
Mikael Tegebjer, Chief Business Development Officer, Bulls

– Far & son är en fin skildring av en frånskild förälder och hans barn som tillsammans upplever vardagens små mysterier. Serien ligger lika rätt i tiden som den borde göra på varje dagstidnings seriesida.Den naturliga personkemin mellan familjemedlemmarna leder till roliga situationer som gör serien väldigt läsvärd, säger Mikael Tegebjer, Chief Business Development Officer, Bulls

John Kovaleskis humoristiska teckningar och varma berättande gör också att den passar många. Även läsaren utan barn känner igen sig och kan skratta. Vi kan leverera serien till såväl print som i olika digitala lösningar.

Här kan du hitta mer info om Far & son.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen