Spöktimmen och Huawei

En av Sveriges största poddar, Spöktimmen, lanserar nu sin Youtube-serie tillsammans med Bulls People. Samarbetspartner till Youtube-serien är teknikjätten Huawei.

Spöktimmen är den populära podcasten om olösta mysterier, gåtfulla mord och övernaturliga fenomen som uppskattats och hyllats sedan starten 2016. Podcasten är av och med Jenny Borg och Linn Larsson och nu utvecklar Bulls People Spöktimmens koncept i ett nytt format. Det har länge efterfrågats en Youtube-serie med Spöktimmen – nu händer det äntligen!

På juldagen förra året lanserades pilotavsnittet till Spöktimmen som Youtube-serie – det blev en stor succé. På bara ett dygn fick pilotavsnittet 30.000 visningar. Avsnittet gästas av bloggaren Paula Rosas, som berättar om sina erfarenheter och tankar om hemsökta hus.

Huvudsponsor till serien är Huawei och hela serien filmas med mobiltelefonen Huawei Mate 20 Pro. Spöktimmen tar även upp olika funktioner som har mobilen har i varje avsnitt.

Serien avhandlar spännande teman som sekter, spöken och katastrofer. I varje avsnitt får Spöktimmen besök av experter eller kända profiler som har erfarenheter av det aktuella temat i programmet. Det kommer att publiceras 10 avsnitt i Youtube-serien.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Hedley Grönqvist

Försäljningsansvarig media, Redaktionellt

T +46 (0)8 555 206 42 | M +46 (0)70 583 31 25
E-post

Related Posts

Scroll to Top