Geethe

Lär känna vår medarbetare – Geethe!

Geethe hittar ni på Bulls ekonomiavdelning, där arbetar hon med löner och bokföring. Hon är en härlig medarbetare som sprider mycket skratt. Geethe gillar frågesport, på fredagar kan man alltid räkna med att hon deltar på kontorets quiz.

Hur länge har du jobbat på Bulls och vad gör du?
Jag har snart jobbat på Bulls i sex år. Jag började i augusti 2014 och jobbade först med kund- och syndikatreskontra. Efter det jobbade jag en kort stund med leverantörsreskontra och sedan gick jag vidare till löner. Idag jobbar jag med löner och även med löpande bokföring för Bulls Danmark och Bulls Finland.

Vad är det bästa med Bulls?
Det bästa med Bulls är naturligtvis alla fantastiska kollegor som jag har haft möjlighet att samarbeta med. Sedan alla möjligheter att få växa både som person och professionellt. 

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Bulls?
Som tur är ser inte alla dagar ut på samma sätt! Men oftast börjar jag med att läsa genom och svara på mejlen. Därefter fortsätter jag med det som står på agendan, som rapportering till Skatteverket, köra klart löner eller lämna in den finska momsdeklarationen.

Vad är viktigt för att göra ett bra jobb i din roll? 
Struktur, disciplin, sinne för både detaljer och helhet samt specialkompentens. 

Vad gör du i sommar?
Jag försöker röra mig i naturen så mycket som det går. Sen ska jag även sola, träna, titta på Netflix och umgås med min son.

Related Posts

Scroll to Top