Lär känna vår medarbetare – Katrin

Katrin är spindeln i nätet i nästan alla projekt på Bulls. Hon är driven, snabb och sprider glädje omkring sig.

Hur länge har du jobbat på Bulls och vad gör du?
Jag är utvecklings- och kommunikationsansvarig och har jobbat här i totalt 13 år med en paus på 3 år då jag var bosatt i Australien.

Vad är det bästa med Bulls?
Den kreativa atmosfären och engagemanget från alla Bullar. Det är fantastiskt att se vilken insats alla gjort under Coronapandemin.  Alla levererar och drivet finns kvar trots att vi sitter på varsin kammare och jobbar – och längtar efter att ses. De digitala verktygen är oerhört viktiga och knyter oss samman trots det fysiska avståndet.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Bulls?
Just i dessa pandemitider blir det lite fler möten än vanligt. Jag tror att vi har ett större behov av att ses, om än bara på skärm. Jag har många avstämningsmöten med våra olika team och även med externa konsulter och försöker se till att inget stannar av.

Vad är viktigt för att göra ett bra jobb i din roll?
Att sätta tydliga deadlines och outtröttligt följa upp. Men kanske framför allt att kunna säga nej. Arbetsbördan är rätt så tung så jag måste hela tiden göra prioriteringar. Det är också något av det svåraste eftersom det finns så mycket roligt att säga ja till.

Vad gör du i sommar?
Det blir förhoppningsvis mycket tid på landet. Jag ser fram emot många och långa bad tillsammans med mina barn. Att tanka energi tillsammans med familjen, att läsa böcker i hängmattan och lyssna på naturen när vi kommer iväg från staden.

Related Posts

Scroll to Top