Viktor

Lär känna vår medarbetare – Viktor!

Idag jobbar Viktor som Editor & Content Creator. Viktor började på Bulls för tre år sedan, då som redaktör. Idag är han redaktör på deltid, resten av tiden skapar han innehåll till Bulls egna kanaler. Viktor är journalist i grunden och en stjärna på text, foto och film. 

Hur länge har du jobbat på Bulls och vad gör du?
Ganska exakt 3 år. Jag kollade min profil på Linkedin och det visade sig att jag började 2 maj 2017. Jag har en ganska spretig roll: Jag är redaktör för korsorden i Aftonbladet och lite andra korsordssidor i dagstidningar ute i landet. Resten av min tid lägger jag på att arbeta med marknadsföring och kommunikation. Jag skriver texter, fotograferar och filmar, sköter sociala medier och vår hemsida. 

Vad är det bästa med Bulls?
Det bästa med Bulls är nog den trevliga stämningen, kollegorna och att det är ett ganska litet företag som försöker använda interna kompetenser istället för att ta in externt stöd. Det har lett till att jag fått göra många olika saker som jag tycker är roliga.

Hur ser en vanlig dag ut för dig på Bulls?
Nu i Coronatider jobbar jag nästan alltid hemma. Vissa dagar jobbar jag med korsordssidorna, då är det mycket mejlkontakt med konstruktörer och korrläsare. Andra dagar jobbar jag med att planera och göra innehåll till vår marknadsföring. Det kan vara att skriva text, göra en intervju eller fota och redigera bilder. 

Vad är viktigt för att göra ett bra jobb i din roll? 
Kreativitet, fantasi, samarbetsförmåga. Det är också bra att ha lite ordning och reda på saker och ting.

Vad gör du i sommar?
Jag kommer att vara mycket i skärgården: segla, fiska och bada. Sen ska jag läsa några bra böcker.

Related Posts

Rulla till toppen