Spelportalen publicerad i flera länder

Bulls är Sveriges största och äldsta korsordsleverantör. 2010 var vi först med att erbjuda digitala korsord, nu är Bulls först i Norden att erbjuda en digital spel- och korsordsportal.

Portaler med olika innehåll har publicerats i Finland, Norge och Sverige. Exempel på tidningar är Vasabladet och Österbottningen, Moss Avis och Hamar Arbeiderblad, och nu senast i Hemmets Journal.

Flexibel lösning

Bulls spelportal är en anpassningsbar white label-lösning. Du väljer vilka inslag som ska vara med och layouten kan anpassas efter företagets grafiska profil. Förutom spel går det att ha seriestrippar, korsord och olika former av sudokun och sifferpussel. 

Spelen är klassiska och universella och funkar därför i alla länder. Exempel på spel som finns att välja bland är: Memo, Pussel, 15-spel och Dolda utsikter. 

Att ha en spelportal från Bulls är ett effektivt sätt att hålla kvar sina läsare, men också en effektiv produkt för marknadsföring av exempelvis boksläpp eller nya klädkollektioner. Dolda utsikter är perfekt  för att steg för steg presentera ansiktet på en författare. Memo skulle funka bra med bilder ur en kollektion. Möjligheterna är oändliga och flexibiliteten stor.

Spelportalen är, förutom bra underhållning till era läsare om ni är ett mediehus, ett perfekt verktyg när man vill jobba med gamification i marknadsföringen. Ett bokförlag skulle exempelvis kunna ha ett memoryspel med sina böcker och ett Dolda Utsikter med sina författare.

Highscore och utmaningar

Spelarna har inte bara möjligheten att hamna på highscore-listan utan kan också utmana sina vänner. På så sätt driver du också trafik till din sajt och ger dig möjlighet att stärka din relation till kunderna.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen