Attrahera annonsörer med PuzzlePlayz

Attrahera annonsörer med PuzzlePlayz

Attrahera annonsörer med PuzzlePlayz. Den är enkel att implementera och när den finns på er webbplats sköter vi allt. Du bestämmer hur ofta den ska uppdateras och vilka inslag den ska innehålla. Vi är flexibla och med dig under hela processen.

Bulls spelportal, PuzzlePlayz ger dig starka argument att locka annonsörer med. Snittiden för ett besök, om man tittar på alla Bulls olika spel och inslag, är cirka 13 minuter och många produkter har ännu längre besök, exempelvis har krypto en snittid på 23 minuter och sudoku 22 minuter. 

PuzzlePlayz bäddas enkelt in i din befintliga sidlayout på din webbplats – dessutom är det ett engångsjobb. När PuzzlePlayz väl publicerats sköter Bulls all uppdatering av innehållet. Du får tillgång till data och vi hjälper dig gärna att analysera denna för att säkerställa att du erbjuder dina läsare just det innehållet som uppskattas mest av dem.  

Dina annonser kan ligga kvar som innan och spelportalen tar platsen där ditt vanliga innehåll brukar ligga. Tack vare otroligt starka snittider på spelen får du en lång och bra exponering att erbjuda dina annonsörer. Spelportalen är självklart responsiv och fungerar på alla skärmar. 

Vi har spel och klurigheter för alla. Spelportalen kan innehålla allt ifrån supersvåra klurigheter till barnmaterial och tecknade serier.

Här kan du testa några av spelen och se hur det kan se ut med annonser runt om. 

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen