influencer-chef

Bulls producerar Influencer Chef

Influencer Chef är en matlagningstävling där upplägget är bekant, men med nya ingredienser. I detta program deltar endast influencers med stora följarskaror och engagerade fans.

I fem spännande avsnitt tävlar sex stora influencers om titeln Influencer Chef. I varje avsnitt lagar deltagarna en maträtt utifrån veckans tema. Juryn utser sedan en vinnare som får en fördel i nästa avsnitt, samt en förlorare som åker ut ur tävlingen.

Syftet med Influencer Chef är att med populära profiler och matlagning i fokus, underhålla en bred publik. I detta program deltar inga professionella kockar, vilket betyder att resultatet på matlagningen kan variera. Tittarna blir inspirerade, men får också ett och annat skratt.

Deltagarna i Influencer Chef. Amanda Strand, Lovisa Wallin, Johanna Nordström, Anitha Clemence, Daniel Paris och Manne Forssberg.

Dante Zia är domare i Influencer Chef och bedömer deltagarnas matlagning. Dante Zia deltog i Sveriges Mästerkock 2018 och är återkommande kock i TV4 Nyhetsmorgon. I serien möter vi även en del gästdomare, bland annat ser vi Johan Jureskog i finalavsnittet.

Influencer Chef har flera spännande sponsorer, bland annat Kosta Boda, MAX Burgers och Pop! Bakery. Programmet kommer sändas på Youtube en gång i veckan under fem veckor och har premiär den 3 maj.

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Alicia Wilöv

Projektledare

M +46 (0)72 298 72 07
E-post


Related Posts

Rulla till toppen