Spelportal PuzzlePlayz på mobil

PuzzlePlayz publicerad på 58 sajter i 5 länder

Förra året lanserade Bulls PuzzlePlayz – en spelportal som hjälper medier att samla innehåll som korsord, spel och sifferpussel på ett enkelt och snyggt sätt. Intresset har varit stort och många stora mediehus har valt att köpa in PuzzlePlayz till deras tidningar.

Nu är PuzzlePlayz publicerad i 34 tidningstitlar i Sverige, där varje kund har sin unika portal med utseende och innehåll som passar just deras läsare. 

Även utanför Sverige har PuzzlePlayz tagits emot väl. PuzzlePlayz finns nu i Norge, Tyskland, Finland, Schweiz, samt Trinidad och Tobago. Totalt är det nu 58 tidningstitlar som har PuzzlePlayz tillgängligt för sina läsare.

PuzzlePlayz är ett populärt verktyg som uppfyller flera olika behov. Spelportalen kan vara en extra krydda till dina betalande prenumeranter, men den attraherar också nya besökare. Ett annat behov kan vara att kunden vill presentera och paketera sina seriestrippar på ett snyggare sätt.

– Det är full fart på försäljningen av PuzzlePlayz. Många medier ser vilket värde det kan ge samtidigt som deras läsare uppskattar inslagen, säger Mikael Tegebjer, Vice President på Bulls.

Läsarna till tidningarna som publicerat PuzzlePlayz uppskattar portalen. Det kan man se på besökstiden, samt att många läsare återkommer gång på gång till portalen. Ett genomsnittligt besök i PuzzlePlayz är 15 minuter långt. I våra mest populära inslag är det längre tid än så. På våra populära sifferpussel är det genomsnittliga besöket 25 minuter och på våra större korsord varar ett genomsnittligt besök i 30 minuter. 

Kontakt

Jag hittar den perfekta lösningen just för dig!

Mikael Tegebjer

Mikael Tegebjer

Vice President

T +46 (0)8 555 206 71
M +47 (0)70 512 39 99
E-post

Related Posts

Rulla till toppen